WAAROM VIEVE?

Vievė is een verfrissende, caloriearme eiwitdrank op waterbasis met natuurlijke aroma’s.
Vievė bevat een unieke collageenpeptideformule die lactose- en zuivelvrij is en snel door het lichaam wordt verteerd. Het gebruik van een peptideformule zorgt voor een snellere opname van eiwitten, waardoor spierontwikkeling en groei worden gestimuleerd.
GEZONDHEID EN BOUWSTENEN
Een gezonde leefstijl is voeding, bewegen, voldoende rust en drinken.

Vieve is op waterbasis en bevat collageen peptiden (korte eiwitketens) als de belangrijkste bron van eiwitten. Deze zijn gemakkelijker te absorberen dan whey eiwit. Er is minder spijsvertering nodig voordat ze worden geabsorbeerd. Eiwitten worden de bouwstenen van ons lichaam genoemd en collageen bevat veel van de aminozuren die nodig zijn voor de gezondheid. Het is het essentiële eiwit dat ons lichaam bij elkaar houdt en is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het creëert de structuur voor de huid door middel van aminozuren die de huidelasticiteit behouden, ondersteunt de groei en het behoud van spiermassa en het draagt bij aan het behoud van normale botten.

Schermafbeelding 2019-06-04 om 09.17.25
Schermafbeelding 2019-06-04 om 09.17.43
20 GRAM EIWIT

Vieve bevat 20 gram eiwit. Het is wetenschappelijk aangetoond dat 20 gram eiwit optimaal is om de spieren te ondersteunen. Elke dag wordt er een beetje spiermassa afgebroken en opgebouwd. Dit is het ‘ normale onderhoud’. Bewegen stimuleert dit proces en hiermee de spiergroei en groei van spiermassa. Het consumeren van eiwitten helpt samen met beweging om spiermassa op te bouwen en te behouden.

SUIKERVRIJ

Vieve is gecertificeerd suikervrij door Sugarwise. Dit is het merk en het vertrouwde erkende teken dat garandeert dat de suikerclaims op verpakkingen onafhankelijk zijn gecontroleerd dat een product weinig suikers of zoetstoffen bevat verwijzend naar de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Schermafbeelding 2019-06-04 om 09.17.09

GEZONDE LEEFSTIJL MET VIEVĖ

icon 1 - white
GEEN POEDERS MEER OF MELKACHTIGE DRANKEN
icon-5_8db87a81-af2e-466d-95d8-95fd587491ce
DRAAGT BIJ AAN HET BEHOUD VAN STERKE BOTTEN
icon 3-white
GEMAKKELIJKE EIWITOPLOSSING VOOR ONDERWEG
icon-4
ONDERSTEUNT GROEI EN BEHOUD VAN SPIERMASSA
icon 2 -green
VERFRISSENDE SMAAK ZONDER KUNSTMATIGE SMAAKSTOFFEN, KLEUREN EN TOEGEVOEGDE SUIKER
icon 6 - green
WEINIG CALORIEËN. SUIKER-, VET- EN ZUIVELVRIJ